Vacaturebank BSL Media & Learning, in samenwerking met V&VN

Vacature plaatsen Jobalert Bewaarde vacatures

Dijklander Ziekenhuis

Maelsonstraat 3, 1624 NP Hoorn
Het Dijklander Ziekenhuis. Met vier vestigingen zijn we een baken in het landschap. Diepgeworteld in de regio. Bij het Dijklander willen we niet alleen snappen wat er scheelt, maar ook begrijpen wat voor onze patiƫnten belangrijk is. Beter begrepen noemen we dat. Dat doen we met oprechte interesse, lef en vooral met onze eigen, nuchtere manier van werken.

Je zou bijna zeggen dat je niet bij het Dijklander werkt, maar er één bent! Of je nu wilt specialiseren binnen je vak, je juist in de breedte wilt ontwikkelen of blijven doen waar je goed in bent. Wij hebben aandacht voor jou. Dat is werken bij ons. Dat is door en door Dijklander.

Op onze locaties werken ruim 3.000 medewerkers waaronder zo’n 900 verpleegkundigen en 290 medisch specialisten in 26 medische specialismen. Ook dragen ruim 300 vrijwilligers hun zorgsteentje bij!

Doorleren. Je bent nooit uitgeleerd en ons ziekenhuis ondersteunt je daarbij. Of je jezelf nou verder wil ontwikkelen in je vakgebied of als persoon, wij helpen je graag!

  • Coaching en begeleiding: soms kan het fijn zijn als iemand je helpt om te kijken naar je loopbaan of je persoonlijke ontwikkeling.
  • Opleidingsmogelijkheden: we faciliteren je om het beste uit jezelf te halen. Daarnaast kun je je ontwikkelen door deel te nemen aan leeractiviteiten zoals seminars, congressen en symposia.
  • GoodHabitz online-trainingen: je kunt kiezen uit meer dan 100 trainingen op gebied van Microsoft Office, persoonlijke effectiviteit, communicatie, taal, psychologie, sociale media en veel meer. Je volgt de trainingen online op het moment dat het jou uitkomt op je pc, tablet of mobiel!

Doorvoelen. Een goede balans tussen inspanning en ontspanning vinden we belangrijk. Daarom bieden we je meerdere mogelijkheden om eens niet aan werk te denken.

  • Fit Boutiqs Studio: als Dijklander kun je - tegen lage vergoeding – in ons ziekenhuis gebruik maken van onze eigen gekoelde sportruimte waar je samen met een personal coach in 20 minuten een volledige work-out kunt doen. Leuk weetje: je hoeft er geen speciale sportkleding voor aan!;
  • CultuurWerkt!: je krijgt korting op uitjes op gebied van kunst en cultuur.
  • Benefits at Work: via dit abonnement kun je gebruik maken van kortingsbonnen en promotiecodes voor tal van winkels, webshops, hotels en pretparken.
  • Fietsregeling: zit jij graag op de fiets? We bieden een goede fietsregeling! Je krijgt de mogelijkheid om met financieel voordeel een (elektrische) fiets aan te schaffen. Goed voor het milieu én je conditie!

 

Doorwerken. Vanuit ons ziekenhuis geven we je het vertrouwen, verantwoordelijkheid én de ruimte om je werk optimaal in te richten waarbij de kwaliteit van het werk hoog blijft. Daarom faciliteert het Dijklander Ziekenhuis - voor functies waar dat kan - een hybride werkvorm: een combinatie van thuis én op kantoor.