Vacaturebank Bohn Stafleu van Loghum in samenwerking met V&VN

Vacature plaatsen Jobalert Bewaarde vacatures

Noordwest Ziekenhuisgroep

Wilhelminalaan 12, 1815 JD Alkmaar

Over Noordwest

Noordwest Ziekenhuisgroep is er trots op een topklinisch ziekenhuis te zijn. Dit betekent dat er meer dan de gebruikelijke medisch-specialistische zorg wordt geleverd en we zijn een opleidingsziekenhuis voor vrijwel alle medisch specialismen. Met 700 bedden, ruim 4000 medewerkers en zo'n 325 medisch specialisten is Noordwest Ziekenhuisgroep een van de grootste ziekenhuisorganisaties van Nederland. Noordwest richt zich primair op de regio Noord-Holland Noord.

Menselijke maat

Binnen Noordwest Ziekenhuisgroep gaat het om u. Wij vinden het heel belangrijk dat u zich welkom en thuis voelt. Thuis voelen is niet altijd gemakkelijk, dat realiseren wij ons. Een ziekenhuis is immers de plek waar allerlei emoties samenkomen, zowel vreugde als verdriet. Onze professionals zijn er in alle situaties voor u, met zorg en toewijding. Daarnaast zetten vele vrijwilligers zich in om u net dat beetje extra te geven. Een kopje koffie, een praatje, een luisterend oor. Ook onze vrijwilligers zijn van grote waarde.

Samen en betrokken

De professionals in ons ziekenhuis zijn betrokken bij hun vak en werken samen aan het beste behandelplan. Als het kan doen we dat dichtbij en als het moet iets verder weg. Daarom vindt u ons in Alkmaar, Den Helder, Heerhugowaard, Limmen, Schagen en op Texel. We werken op al die locaties aan de beste manier die er is om beter te worden en beter te leven. Dat doen we samen met u en met onze partners: de huisartsen, wijkverpleging en mantelzorgers.

Beter worden én beter leven

Er is gekozen voor een naam die past bij het feit dat we 2 ziekenhuizen zijn die op meerdere locaties zorg bieden. Met de naam Noordwest Ziekenhuisgroep verbinden we ons duidelijk aan deze regio. Inwoners van Noordwest-Nederland kunnen bij ons terecht voor basiszorg en complexe specialistische zorg. Onze ambitie is om een toonaangevende ziekenhuisgroep te zijn waar het draait om een hoge medische standaard én een menselijke maat. Samen maken we ons hard voor beter worden én beter leven.

Lerende organisatie

Binnen Noordwest Ziekenhuisgroep vinden wij medische ontwikkeling heel belangrijk, wij bieden u graag de allerbeste behandeling. Hoe we dat bereiken? Daarover zijn we nuchter; dat doen we doordat we een lerende organisatie zijn. Leerling-verpleegkundigen, gespecialiseerde verpleegkundigen, artsen al dan niet in opleiding, specialisten en promovendi weten dat. Zij ontwikkelen hun talenten en innoveren hun werkwijzen voor uw gezondheid. Vernieuwers voelen zich goed binnen de Noordwest Ziekenhuisgroep. Daarom excelleren we in onderwijs, opleidingen en onderzoek.

Want hoe gezond u vandaag ook bent, morgen kan het anders zijn. Wij gaan - net als u - voor gezondheid. Dat doen we nu en ook voor morgen.